Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΕΥΧΗ - Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ


Προσευχή: Η προσευχή είναι απαραίτητη, διότι αυτή είναι η κινητήριος δύναμις των πάντων της παρούσης και της μελλούσης ζωής. Η προσευχή που συντελείται για την εξάπλωση είναι σοφία Θεού, διότι αυτή προπορεύεται των αγώνων μας.

Προσευχή: Η προσευχή μας μπορεί να στρέφεται στα υλικά μόνο όταν τα υλικά αποβλέπουν με ειλικρίνεια προς δόξα Θεού.

Προσευχή: Γιατί ζητώ και δεν λαμβάνω; Κάποιο ελάττωμά σου καλύπτει την προσευχή σου και δεν φτάνει εις τον θρόνο του Θεού. Ψάξε να το βρεις εις τους νόμους του Θεού και τότε θα εισακούεται η προσευχή σου αφού θα γίνεται με πίστη.

Προσευχή: Να προσευχόμεθα να μην έλθει το κακό γιατί δεν είμεθα έτοιμοι να το δεχτούμε. Ο Χριστός έλεγε, ει δυνατόν παρελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο. Όταν αλλάξουμε εμείς αλλάζει και ο Θεός.

Προσευχή: Ο στρατιώτης του Χριστού ο οποίος δεν έχει ακόμα το όπλο της σοφίας του Λόγου να χρησιμοποιεί τη δύναμη της προσευχής. Με το σύστημα των ταλάντων, να χρησιμοποιεί εις τον αγώνα της προσευχής από δύο μέχρι πέντε τάλαντα, το κάθε τάλαντο θα συμβολίζει έναν γνωστό κοσμικό άνθρωπο. Θα διαθέτει ανάλογα με τα τάλαντα όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα προσευχής, ώστε να παρακολουθεί καλοπροαίρετα τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν την έννοια του ταλάντου.

Προσευχές: <<Εν τούτω γνώσονται πάντες ότι εμοί μαθηταί εστε εάν αγάπην έχητε εν αλλήλοις>>, να στρέφουμε τον εαυτό μας στην ουσία του Ευαγγελίου η οποία μπορεί να ενώσει σήμερα όλον τον χριστιανικό κόσμο και τους ομόθρησκους. Η ουσία του Λόγου του Θεού να μας αυξάνει και όχι ο εγωισμός. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να μην βρεθεί ουδείς ώστε να απορρίψει το κάλεσμα της Φωνής Θεού, η οποία οδηγεί τον άνθρωπο στην αναγέννηση που φέρνει την απολύτρωση ψυχής και σώματος, κάνοντάς τον άφθαρτο και αθάνατο. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Να γίνουμε η σκιά του Χριστού και του απεσταλμένο του και να συμμετέχουμε στους αγώνες του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και αν βρεθούμε, είτε αυτές εξελίσσονται στον Γολγοθά, είτε στο όρος της Μεταμόρφωσης όπου η δόξα του Θεού γίνεται αισθητή και αντιληπτή. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Ευχόμαστε να γνωρίσουν οι άνθρωποι το Ευαγγέλιο της βασιλείας, ώστε οι καρποί του Αγίου Πνεύματος να κατακλύσουν την ζωή όλων των ακουσάντων.

Ø

Εύχομαι, όλοι να βρούμε τον δρόμο που οδηγεί στην αγκαλιά του Πατέρα.

Ø

Εύχομαι να συλλάβουμε την σοφία του Θεού η οποία εκδηλώνεται μέσα από την ελεύθερη βούλησή μας, ώστε η οργή (διάβολος) να μην μας καταβάλει ποτέ. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να εννοήσουμε τα εμπόδια που εμποδίζουν την πνευματική μας ζωή και να προβούμε στις ενέργειες που χρειάζεται η αναγέννηση με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε λαός και άνθρωπος του Θεού να κινούνται ελεύθεροι με στόχο και σκοπό το θέλημα του Θεού να επισκιάσει όλον τον πλανήτη. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Ας βάλουμε τον Θεό στην πρώτη θέση στην ζωή μας και ας συνδιαλεγόμεθα μόνο με αυτόν ώστε να φύγουν τα πάθη αυτά, τα οποία καταστρέφουν την ψυχή και το σώμα. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Ο Θεός θέλησε να τον γνωρίσουμε, ας τον καλλιεργήσουμε μέσα από την διαπαιδαγώγηση που αναπτύσσει η διδασκαλία του, ώστε να φτάσουμε στο να γίνουμε κατ εικόνα και ομοίωση. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να συλλάβουμε το θέλημα του Θεού (έλεος) και να το εφαρμόσουμε. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να κενώσουμε εαυτό από το προσωπικό εωσφορικό εγώ μας, το οποίο μας οδηγεί μακριά από το θέλημα του Θεού, ώστε ο Χριστός να μας αναλάβει εκατό τοις εκατό και να μας εξασφαλίσει μία χαρούμενη ζωή γεμάτη σοφία Θεού συναρπάζουσα. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι όλοι να μαρτυρούν για εμάς ότι είμαστε άνθρωποι με αγαθές προθέσεις και αγαθή αποστολή Χριστού. Η γνώση φυσιοί η δε αγάπη οικοδομεί. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Με το ψέμα δεν θα δικαιωθεί ουδείς ενώπιον του Θεού, η αλήθεια του Χριστού θα δικαιώσει τον άνθρωπο. Εύχομαι όλοι μας να τείνουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο να εντάξουμε την αλήθεια στην ζωή μας, να επιδιώξουμε αυτή την αλήθεια, ώστε να γίνουμε το όρος, το άγιο, όπου θα συναχθούν τα έθνη. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι όλοι να αγωνιστούμε με το πνεύμα του Θεού ώστε το αγαθό να αυξηθεί συνειδητά στην ζωή μας. Κατόπιν διά της ομολογίας και εφαρμογής του Λόγου του Θεού στην ζωή μας, να υπάρξει πλειοψηφία των ανθρώπων του Θεού στον κόσμο, να υπάρξει πλειοψηφία του αγαθού. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι ώστε το ανθρώπινο γένος να συλλάβει το κακό που δημιουργεί η αμαρτία, ο λάθος τρόπος σκέψης, οι λάθος επιδιώξεις και να γίνει ανατροπή η οποία θα φέρει την αναμαρτησία. Με την οποία αναμαρτησία αυξάνεται η ζωή, η αιώνια ζωή, αυτή που καταργεί τον φυσικό θάνατο. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να ανήκουμε όλοι στην εύνοια του Θεού, ώστε οι αμαρτίες μας μέχρι να φτάσουμε στον αγιασμό να μην λογίζονται. Γι’ αυτό χρειάζονται δύο στοιχεία. Αυτά είναι η χρηστότητα και όχι η αυστηρότητα και η ζώσα πίστη. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Και πας ο ζων και πιστεύων εις εμέ ου μη αποθάνη εις τον αιώνα. Πιστεύεις τούτο; Εμείς το πιστεύουμε και το εργαζόμαστε, ώστε ο νόμος να μας γίνει συνήθεια και η ζώσα πίστη να φρουρεί την ζωή μας. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά ποιο είναι το θέλημα του Θεού, βοήθησέ μας Κύριε με την δύναμη την δική σου, ώστε να τείνουμε με όλη μας την δύναμη στις επιδιώξεις που μας καλείς να αναπτύξουμε. Βάλε μέσα μας Κύριε, την καλή προαίρεση και το βασικότερο να είμαστε ενωμένοι, μία καρδιά, μία ψυχή, ένα φρόνημα ώστε να εξαλείψουμε την αμαρτία που επιβουλεύεται την ζωή μας και να επιδιώξουμε τον αγιασμό. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι όλοι να αυξηθούμε στην ζώσα πίστη, με υπομονή, επιμονή, προσευχή, πνευματικό αγώνα και θα τα καταφέρουμε με την δύναμη του Κυρίου. Να γνωρίζουμε ότι ο Κύριος σε αυτόν που αγωνίζεται, επεμβαίνει και του χαρίζεται ψυχή τε και σώματι. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να μάθουμε ότι τα πάντα συνεργούν στο αγαθό, τότε όλα για εμάς θα είναι σπουδή η οποία θα μας εξασφαλίσει σοφία Θεού. Να έχουμε υπομονή στα πάντα, διότι έτσι θα πετύχουμε τα πάντα. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Δώσε μας Κύριε την πίστη, ώστε να εργαζόμαστε τα δρώμενα του Ευαγγελίου με την βοήθειά της και να εξασφαλίσουμε την σωτηρία ψυχής και σώματος, εκπληρώνοντας διαμέσου μας εσύ Κύριε τις επαγγελίες σου. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να λάβουμε σοβαρά το κάλεσμα της Φωνής Θεού και να προβούμε στις ενέργειες εκείνες της δημιουργικής επανένταξής μας στον αγιασμό, στην ζώσα πίστη, στην κατάργηση του φυσικού θανάτου, στην ίδρυση της βασιλείας του Θεού μέσα μας αλλά και διά της εξάπλωσης της Φωνής Θεού και σε όλα τα έθνη. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να συλλάβουμε τι σημαίνει μέγα έλεος, τι σημαίνει ότι ο Χριστός έγινε λύτρο αντί πολλών ώστε η θυσία του να μην πάει χαμένη. Να λάβει χώρα ο καθαρισμός, ο αγιασμός, η άφθαρτη ζωή στην γη. Στοιχεία τα οποία θα διακατέχουν τον νέο κατά Θεό άνθρωπο. Να το πιστέψουμε και να το επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Ο χρόνος που θα βασιλέψει η χάρη του Θεού στην ζωή μας ήρθε. Εύχομαι να κάνουμε καλή χρήση αυτού του χρόνου. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να βρούμε τον Χριστό και την σοφία του ώστε να χτίσουμε κατά Θεό τον εαυτόν μας. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι η Φωνή Θεού να γεμίσει από υιούς και θυγατέρες που θα βλέπουν θετικά τον νέο τρόπο ζωής του Θεού, επιδιώκοντάς τον με όλες τους τις δυνάμεις. Ώστε να εξασφαλίσουμε δικαιοσύνη, αγιασμό, δυνάμεις, σοφία, υγεία, ζωή αιώνια. Με λίγα λόγια τον Χριστό. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι ο Χριστός να οδηγήσει τους ανθρώπους όλων των λαών στο να συλλάβουν το θέλημά του και να αναπτυχθούν πάνω σε αυτό, ώστε να είναι μία ψυχή, μία καρδιά, ένα φρόνημα. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Σε ευχαριστούμε Θεέ μου για τον Υιόν σου που θυσίασε τον εαυτό του με σκοπό να μας αφυπνίσει από τον λήθαργο της άγνοιας και της ημιμάθειας. Αξίωσέ μας Κύριε να βρούμε την δύναμη, την διάθεση, την όρεξη, την απόφαση εκείνη που θα αυξήσει τα έργα μας και την πίστη μας για να βγούμε στον ουρανό. Ακόμη, βοήθησέ μας να βρούμε χρόνο ώστε να εντρυφούμε νυχθημερόν πάνω στο θέλημά σου. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να εννοήσουμε την αξία του πνεύματος του Θεού, ώστε να το αναπτύξουμε εξ ολοκλήρου μέσα μας σε σημείο να κυριεύσει όλο μας το είναι. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Ø

Εύχομαι να προβούμε στις ενέργειες εκείνες (αφιέρωση) που μας δίνουν το δικαίωμα να εισέλθουμε πλέον ως ιδεώδεις άνθρωποι στον γάμο του αρνίου με το κοστούμι της μετάνοιας, της αναγέννησης, της ζώσης πίστεως. Γένοιτο, γένοιτο αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου