Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟΧΟΣ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ


Στόχος: Υπάρχουν πολλές σειρήνες που θέλουν να μας βγάλουν από τις επιδιώξεις μας, εμείς όμως να κλείνουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες αυτές και στα εντάλματα των ανθρώπων και με όλη μας την δύναμη να επιδιώκουμε τα γεγραμμένα, ώστε να λάβουν χώρα στην ζωή μας.

Στόχος: Εμείς όσοι ανήκουμε στην Φωνή Θεού έχουμε στόχους. Αυτοί είναι: 1ον) Να καταργηθεί η αμαρτία από μέσα μας και γύρω μας, 2ον) να ιδρυθεί η βασιλεία του Θεού μέσα μας και διά της εξαπλώσεως και γύρω μας και 3ον) να καταργηθούν οι μηχανισμοί (αμαρτία) που καταστρέφουν την ζωή μας, ώστε να ξαναχτίσουμε την άφθαρτη ζωή την οποίαν ο Θεός χάρισε σε εμάς καθιστώντας μας εικόνα του Θεού του αοράτου. Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα εκπληρωθούν και οι επόμενες επαγγελίες όπως η δευτέρα έλευση του Χριστού και πολλές άλλες οι οποίες θα μεταβάλουν την Δημιουργία ολόκληρη σε βασιλεία Θεού, δημιουργώντας την οικογένεια του Θεού σε όλο το άπειρο το οποίο διέπεται από το φως εντός του χώρου αλλά και εκτός του χώρου.

Στόχος: Εμείς όλοι πρέπει να ολοκληρώσουμε την σπουδή μας ώστε να φέρουμε μέσα μας τον καθαρισμό, τον αγιασμό, την αναγέννηση αλλά και την πίστη, η οποία από σκιώδη που είναι σήμερα θα πρέπει να μεταβληθεί σε ζώσα. Ο Χριστός φανέρωσε: Ο πιστεύων εις εμέ καν αποθάνη ζήσεται. Εδώ λέει πως παρόλο που δεν αμαρτάνεις, θα πεθάνεις. Συνεχίζει ο Χριστός και λέει, και πας ο ζων και πιστεύων εις εμέ ου μη αποθάνη στον αιώνα. Πιστεύεις τούτο; Εδώ συνεπάγεται το συμπέρασμα ότι χρειάζεται καθαρισμός, ώστε οι μεταξύ μας σχέσεις να διέπονται από το πνεύμα του Θεού, διαφορετικά θα μετατραπούμε σε ζούγκλα. Η ζώσα πίστη χρειάζεται διότι δια αυτής θα κατακτήσουμε την αιώνια ζωή. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, να μελετάμε τον Λόγο του Θεού μέρα-νύχτα αλλά και την πνευματική περιουσία της Φωνής Θεού. Όσοι αναλώνονται σε μικρότητες που παράγει ο κόσμος και σε πνευματική τεμπελιά, θα λυπηθούν που δεν γνώρισαν το κάλεσμα του Θεού.

Στόχος: Μπορούμε με την δύναμη του Πατέρα μας Θεού, αφού ο ίδιος ενέπνευσε μέσα μας την ζώσα φωνή του ζώντος Θεού, να επιδιώξουμε τους υπερβατικούς στόχους που θα τον κάνουν να εκδηλωθεί σε εμάς.

Στόχος: Η συνειδητοποίηση του θελήματος του Θεού δημιουργεί σε εμάς νέες επιδιώξεις και ουρανόδρομους στόχους. Αυτοί οι στόχοι τιθασεύουν το πνεύμα μας και υποτάσσουν την σάρκα μας στο να ποιεί το θέλημα του Θεού, ώστε να ενεργείται σε αυτή την σάρκα η ζωή η αιώνια, η άφθαρτη, η πανευδαίμονη, η γεμάτη καρπούς, χαρίσματα και σημεία του Αγίου Πνεύματος.

Στόχος: Όσοι δεν έχουν Χριστό, έχουν απλά μωρία και άλογη λογική με στόχους και επιδιώξεις ανικανοποίητους, με λίγα λόγια μωρούς στόχους. Όσοι έχουν Χριστό, έχουν σοφία Θεού, έχουν υγεία πνεύματος και σώματος, έχουν αποστολή, έχουν ζώσα πίστη, έχουν χαρά, αγάπη, ζωή αιώνια η οποία εξασφαλίζεται διά Πνεύματος Αγίου. Όλα αυτά θα πρέπει να τα στηρίξουμε στην δικαιοσύνη του Θεού, η οποία διακατέχεται από το μέγα έλεος και την αιώνια προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου