Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ


Φωνή Θεού: Το κάλεσμα της Φωνής Θεού, οδηγεί τον άνθρωπο στην αναγέννηση που φέρνει την απολύτρωση ψυχής και σώματος, κάνοντάς τον άφθαρτο και αθάνατο.

Φωνή Θεού: Όσα παιδιά ανήκουν στην Φωνή Θεού να γνωρίζουν ότι ο Θεός έδωσε εις έκαστον άνθρωπο, λαό ή έθνος ιδιάζουσα μορφή σοφίας ίνα πάντες χρείαν αλλήλους έχουσιν και όχι ο ένας να πουλάει πνεύμα στον άλλον ή να εμπορεύεται αυτή την σοφία.

Φωνή Θεού: Κανένα παιδί που ανήκει στην Φωνή Θεού να μην κοιτάζει έξω από τον εαυτό του. Όλα είναι μέσα μας και εκεί να τον ψάξουμε τον Θεό.

Φωνή Θεού: Εξαπλώνοντας την Φωνή Θεού αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες, οι οποίες προέρχονται από το υλικό στοιχείο. Μακάρι όλοι να συμβάλλουμε στην εξάπλωση της Φωνής Θεού υλικά και πνευματικά. Να ενθυμούμεθα ότι το περίσσευμα του ενός να προσαρμόζεται στο υστέρημα του άλλου. Η πτωχή χήρα έβαλε όλη την περιουσία της στον ναό διότι θεωρούσε την παρουσία του ναού, τις ανάγκες αυτού μεγαλύτερης αξίας, περισσότερης αξίας και από την ίδια της την ζωή.

Φωνή Θεού: Να εννοήσουμε τα εμπόδια που εμποδίζουν την πνευματική μας ζωή και να προβούμε στις ενέργειες που χρειάζεται η αναγέννηση με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε λαός και άνθρωπος του Θεού να κινούνται ελεύθεροι με στόχο και σκοπό το θέλημα του Θεού να επισκιάσει όλον τον πλανήτη. Ο καρπός που θέλει να απολαύσει η Φωνή Θεού, είναι να γνωρίσουν οι άνθρωποι το Ευαγγέλιο της βασιλείας, ώστε οι καρποί του Αγίου Πνεύματος να κατακλύσουν την ζωή όλων των ακουσάντων. Εύχομαι αυτό τον καρπό να τον εξασφαλίσουν όλα τα παιδιά που γνωρίζουν την Φωνή Θεού.

Φωνή Θεού: Πίστη στον Χριστό και στο ʼγιο Ευαγγέλιό του, ώστε να απολαύσουμε την άφθαρτη ζωή και την ελευθερία του πνεύματος του Θεού.

Φωνή Θεού: Χρειάζεται τα παιδιά που ανήκουν στην Φωνή Θεού να έχουν τα αισθητήρια γεγυμνασμένα για να αποφύγουν τις πνευματικές κακοτοπιές, οι οποίες διέπονται από εωσφορικό εγωισμό.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού έχει την αγκαλιά της ανοιχτή στο να δεχτεί όλους όσους επιθυμούν να εντάξουν την αλήθεια στην ζωή τους. Η οποία αλήθεια θα πρέπει να γίνει συνήθεια στην καθημερινότητά τους ούτως ώστε να έρθει μετέπειτα και ο αγιασμός.

Φωνή Θεού: Όλοι που ανήκουμε στην Φωνή του Θεού δεν θα επηρεαζόμαστε από την κριτική του κόσμου, αλλά θα μας ενδιαφέρει η κριτική του Θεού.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού ούτε τον νόμο του Θεού καταργεί ούτε την ζώσα πίστη. Και τα δύο χρειάζεται να τα εργαστούμε, με σκοπό να αναγεννηθούμε, να καλλιεργηθούμε και να μεταλλαχτούμε σε έναν νέο κατά Θεό άνθρωπο (νέα μορφή, μορφή Θεού), ο οποίος θα διέπεται από τον νόμο και τις αρχές του Θεού. Ο οποίος νόμος διακατέχεται από την σοφία του Θεού και από την ζώσα πίστη, που όταν υφίσταται στην ζωή μας δυνάμεθα μέσω αυτής να κάνουμε θαύματα μεγάλα.

Φωνή Θεού: Τα παιδιά της Φωνής Θεού καλούνται άνωθεν να εργαστούν πνευματικά χρησιμοποιώντας το μέγα έλεος και την ζώσα πίστη, η οποία αυξάνει με τα έργα θυσίας, ώστε να εφαρμόσουν τον νόμο του Θεού ο οποίος νόμος θα τους εξασφαλίσει την σωτηρία ψυχής και σώματος.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού διεξάγει αγώνες ώστε οι άνθρωποι να γνωρίσουν το Ευαγγέλιο της βασιλείας και να γίνουν οι πάντες μία ποίμνη με ένα ποιμένα τον Χριστό και ότι συνεπάγεται προ της γέννησής του ή μετέπειτα. (παλαιά και καινή διαθήκη, η εκπλήρωση όλων των επαγγελιών συμπεριλαμβάνονται στο όνομα του Χριστού)

Φωνή Θεού: Και πας ο ζων και πιστεύων εις εμέ ου μη αποθάνη εις τον αιώνα. Πιστεύεις τούτο; Εμείς το πιστεύουμε και το εργαζόμαστε, ώστε ο νόμος να μας γίνει συνήθεια και η ζώσα πίστη να φρουρεί την ζωή μας.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού έχει αποστολή να βάλει το Ευαγγέλιο του Θεού στα χέρια όλων των ανθρώπων και των λαών της γης με το πνεύμα που ο Θεός της έδωσε και την ικανότητα να επεξεργάζεται αυτόν τον Λόγο του Θεού, κηρύττοντας το Ευαγγέλιο της βασιλείας. Το Ευαγγέλιο αυτό είναι μοναδικό, διότι καταργεί τον φυσικό θάνατο και ιδρύει την βασιλεία του Θεού μέσα μας και γύρω μας, ώστε η σοφία του κόσμου η οποία για μένα είναι σχόλια, να αντικατασταθεί από την μόνη αλήθεια, την αποκεκριμένη αλήθεια του Ευαγγελίου του Χριστού. Ο Τιμόθεος αναφέρει για τον Λόγο του Θεού τα εξής: Φανερωθείσαν δε τώρα διά της επιφανείας του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, όστις κατήργησε μεν τον θάνατον, έφερε δε εις φως την ζωήν και την αφθαρσίαν διά του Ευαγγελίου.

Φωνή Θεού: Τα παιδιά που ανήκουν στην Φωνή Θεού να κάνουν θυσία αγάπης στα μέτρα που μπορούν και μέχρι εκεί που δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Από εκεί και πέρα να εμπιστεύονται τον Θεό και να αφήνουν τους ανθρώπους που απαιτούν και ποτέ δεν ευχαριστιούνται στα χέρια του Θεού. Αυτός ξέρει τι θα γίνει με τους ανθρώπους αυτούς.

Φωνή Θεού: Είναι το έργο δηλαδή που υπηρετούμε όλοι εμείς, το οποίο κηρύττει το Ευαγγέλιο της βασιλείας. Αυτό το Ευαγγέλιο της βασιλείας εμπεριέχει το μεγαλύτερο ουράνιο κάλεσμα υπό του Θεού και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, Και θέλει κηρυχθή τούτο το ευαγγέλιον της βασιλείας εν όλη τη οικουμένη εις μαρτύριον πάσιν τοις έθνεσιν και τότε ήξει το τέλος.

Φωνή Θεού: Η καύχηση έγκειται στον Χριστό και Θεό μας. Ο λόγος που έχουμε χαρά είναι διότι ο Χριστός είναι ο ευεργέτης όλων ημών. Δηλαδή εμείς ήμασταν καταδικασμένοι εις θάνατον και αυτό γιατί τα λάθη μας, η άγνοια μας, η αμαρτία είναι αυτά που μας οδήγησαν στον θάνατο. Αυτός ο Χριστός ήρθε και πλήρωσε το αντίτιμο που οφείλαμε στον δικαστή και μας χάρισε όχι απλώς μία ζωή συνηθισμένη αλλά μία αιώνια ζωή, η οποία είναι ποιοτική γεμάτη πνεύμα Θεού καθώς και ποσοτική γεμάτη σοφία Θεού. Ε, μετά από όλα αυτά εμείς καυχόμαστε για τον ευεργέτη μας και σήμερα η Φωνή Θεού αυτό το κηρύττει παντού.

Φωνή Θεού: Εμείς όσοι ανήκουμε στην Φωνή Θεού έχουμε στόχους. Αυτοί είναι: 1ον) Να καταργηθεί η αμαρτία από μέσα μας και γύρω μας, 2ον) να ιδρυθεί η βασιλεία του Θεού μέσα μας και διά της εξαπλώσεως και γύρω μας και 3ον) να καταργηθούν οι μηχανισμοί (αμαρτία) που καταστρέφουν την ζωή μας, ώστε να ξαναχτίσουμε την άφθαρτη ζωή την οποίαν ο Θεός χάρισε σε εμάς καθιστώντας μας εικόνα του Θεού του αοράτου. Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα εκπληρωθούν και οι επόμενες επαγγελίες όπως η δευτέρα έλευση του Χριστού και πολλές άλλες οι οποίες θα μεταβάλουν την Δημιουργία ολόκληρη σε βασιλεία Θεού, δημιουργώντας την οικογένεια του Θεού σε όλο το άπειρο το οποίο διέπεται από το φως εντός του χώρου αλλά και εκτός του χώρου.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού εργάζεται σήμερα διά της αφιέρωσης, ώστε με την δύναμη του Θεού να εφαρμόσει τον νόμο του Θεού και στην συνέχεια διά της ζώσης πίστεως να επαναφέρει στα σώματα όλων ημών τα άφθαρτα εκείνα στοιχεία που καθιστούν την ζωή αιώνια, άφθαρτη, αθάνατη και έτσι διά Πνεύματος Αγίου να επανέλθει η αρχέγονη συμπεριφορά και λειτουργία που ο Θεός εξ αρχής μας έδωσε με τα στοιχεία και τις ιδιότητες τις δικές του.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού έχει φροντίσει να θέσει ως απαραίτητη τροφή στα τέκνα της τον Λόγο του Θεού, (την Καινή Διαθήκη), διά της οποίας να μπορούν όλοι να νομοθετούν εαυτόν δια αυτής. Ακόμη ο Θεός έδωσε στην Φωνή Θεού μία μεγάλη και όμορφη πνευματική περιουσία γεμάτη σοφία Θεού, η οποία αυξάνει καθ’ εκάστην ημέρα. Όσοι θέλουν μπορούν να την λάβουν δωρεάν. Κατόπιν μέσω αυτής να εννοήσουν τα δρώμενα του Ευαγγελίου και να αναπτύξουν το θέλημα του Πατέρα Θεού στην ζωή τους.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού έχει δημιουργήσει πνευματική περιουσία, η οποία φανερώνει τον τρόπο που ενεργεί η αμαρτία καθώς και τον τρόπος αποφυγής αυτής. Αν θέλουμε να πλησιάσουμε τον Θεό, να γνωρίζουμε ότι με την δική μας θέληση και την δική μας προσπάθεια θα επιτευχθεί αυτό.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού κατέχει την ελευθερία του πνεύματος και παρέχει δωρεάν σε όποιον θέλει και έχει καλή προαίρεση τον τρόπο που ο Θεός της έδωσε ώστε να παλέψει ενάντια της αμαρτίας, της φθοράς και του θανάτου.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού με όλα τα τέκνα της σήμερα αγωνίζεται να μην χάσει την κυριότητα της ζωής, εφαρμόζοντας τον νόμο του Θεού και κάνοντας καλή χρήση του ελέους του, το οποίο έλεος μας καταδιώκει κάθε στιγμή. Ο ιερός Χρυσόστομος αναφέρει, καν καθ’ ημέραν αμαρτάνεις, καθ’ ημέραν μετανόη.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού έχει τα μέσα ώστε να δημιουργήσει ξανά τον λαό του Θεού, την οικογένεια του Θεού.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού θα συμβάλει καθοριστικά, ιδιαίτερα στον χριστιανικό κόσμο ώστε να φανερωθούν οι υιοί του Θεού ανεξαρτήτου δόγματος, φυλής, έθνους οι οποίοι σήμερα είναι διασκορπισμένοι σε όλον τον κόσμο και διεξάγουν πνευματικούς αγώνες αναγέννησης κατά τόπους και διακατέχονται από μέρος αλήθειας ή πνευματικών στοιχείων.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού δεν έχει αποστολή να δημιουργήσει μία νέα χριστιανική οργάνωση ή ένα νέο δόγμα, αλλά να συμπληρώσει στους ήδη υπάρχοντες χριστιανούς και μη καθώς και σε όλο τον πνευματικό, λογοτεχνικό, επιστημονικό, ερευνητικό κόσμο που σήμερα καθορίζει την τύχη των λαών ανεξαρτήτου πνευματικού επιπέδου, τα πνευματικά εκείνα στοιχεία (ελλείποντα) τα οποία θα επαναπροσδιορίσουν τους στόχους και τις επιδιώξεις αναγέννησης όλου του χριστιανικού κόσμου και μη, ώστε να επιτευχθεί η ενότητα μεταξύ των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η οποία ενότητα είναι ευαγγελική απαίτηση του Θεού και έχει ως εξής: Εν τούτω γνώσονται πάντες ότι εμοί μαθηταί εστε εάν αγάπην έχητε εν αλλήλοις.

Φωνή Θεού: Η Φωνή Θεού διαμέσου των διαρθρωτικών πνευματικών αλλαγών διά του Ευαγγελίου θα επαναφέρει στους έχοντες αποστολή τα στοιχεία εκείνα τα οποία καθιστούν την ζωή άφθαρτη, αναπτύσσοντας αυτή την ζωή στους ανθρώπους του Θεού σε γονιδιακό επίπεδο όπου η ζωή η αιώνιος και η ζώσα πίστη θα διακατέχουν αυτούς τους υιούς και τις θυγατέρες του Θεού. Είναι απολύτως βέβαιον ότι αυτοί οι υιοί του Θεού θα ελευθερώσουν και την κτίση από την φθορά που την διέπει σήμερα, αφού όμως πρώτα διά της μετάνοιας, της αναγέννησης, της ζώσης πίστεως θα έχουν ελευθερώσει τον εαυτόν τους από την αμαρτία, τα πάθη, τους εγωισμούς, τα στερεότυπα που υφίστανται σήμερα και μας καθιστούν εχθρούς μεταξύ μας, με αποκορύφωμα πάντων την απελευθέρωση του ανθρώπου από την φθορά και τον θάνατο.

Φωνή Θεού: Να αναγεννήσω δια της μετάνοιας, δια της μελέτης του Λόγου του Θεού, δια της προσευχής τον εαυτό μου. Κατόπιν, δια της αφιερώσεως στο να κάνω το θέλημα του Θεού, να τον θεοποιήσω. Είναι γεγραμμένο θεοί είστε και υιοί Υψίστου πάντες.

Ø

Να καταφέρω με τον σχετικό πνευματικό αγώνα ώστε να μην υπάρχει οτιδήποτε, πνευματικό ή υλικό, πρόσκομμα ή αδυναμία, που θα με θέσει σε υποτέλεια πνευματική έναντι των επιδιώξεων του θελήματος του Θεού που είναι ο αγιασμός. Η πτώση επιτρέπεται, η παραμονή σε αυτήν απαγορεύεται.

Ø

Να συγχωρώ τον εαυτό μου αλλά να συγχωρώ και τον συνάνθρωπό μου αδιάλειπτα.

Ø

Να σέβομαι την θρησκεία ή το δόγμα του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως έθνους, φυλής, λαού. Εξάλλου ο Θεός δεν είναι θρησκεία, ο Θεός είναι αγάπη. Την αγάπη όλοι την αποδέχονται. Η αγάπη σε δέχεται όπως είσαι. Η αγάπη βρίσκει τρόπους και επινοεί συστήματα σωτηρίας.

Ø

Να ενώνομαι πνευματικά σαν χριστιανός με όλους τους ανθρώπους. Ο τρόπος είναι μέσα στον Λόγο του Θεού. Εκεί υπάρχουν πολλά ουσιαστικά πνευματικά στοιχεία και πολλές κοινές επιδιώξεις που απαιτείται να έχουν όλοι οι χριστιανοί όπως αγάπη ανυπόκριτη, όπως ζώσα πίστη, όπως ταπεινοφροσύνη, όπως δικαιοσύνη, όπως φιλαδέλφεια κ.λπ.. Αν κάποιος μου απαιτεί να υιοθετήσω το δικό του δόγμα τότε να φεύγω μακριά, ο λόγος διότι δεν σέβεται τον Θεό και την διαφορετική αγαθή αποστολή που μου ενέπνευσε ο Θεός να πιστέψω και να ακολουθήσω.

Ø

Να παραστήσω από σήμερα το σώμα μου λογική ευάρεστη λατρεία στον Θεό ώστε να υπηρετώ Θεό και άνθρωπο.

Ø

Να μην διακατέχομαι από αυστηρή συνείδηση και να μην κρίνω ή κατακρίνω τους συνανθρώπους μου. Αν έχω αυστηρή συνείδηση θα κρίνω πάντα λάθος, χωρίς έλεος. Μη γένοιτο!

Ø

Να ομολογώ τις επιδιώξεις και τα πιστεύω της Φωνής Θεού όταν ερωτηθώ, αδιαφορώντας για το αν θεωρηθώ αιρετικός ή αποσυνάγωγος. Ουκ εστιν δουλος μείζων του Κυρίου αυτου, ει εμε εδίωξαν, και υμας διώξουσιν.

Ø

Να χρησιμοποιώ το υλικό στοιχείο για την δόξα του Θεού και την εν Χριστώ αναγέννηση των συνανθρώπων μου. Ο Θεός τον ιλαρό δότη αγαπά. Η ρίζα όλων των κακών είναι η φιλαργυρία.

Ø

Να μην επιδιώξω ποτέ να γίνω πνευματικά, αρχηγός, δάσκαλος, ποιμένας, πρόεδρος, προφήτης, διάκονος. Και μόνο να το λες είναι εγωισμός! Τα παραπάνω διακατέχει εντέχνως και εκδηλώνει αυτός που κρίνει, που απειλεί, που φοβερίζει, που στερεί την ελευθερία και την συνδιαλλαγή με τον συνδογματικό αδελφό. Ο Χριστός τόνισε, υμείς δε μή κληθήτε ραββί, είς γαρ έστιν υμών ο διδάσκαλος, ο Χριστός, πάντες δε υμείς αδελφοί έστε, και πατέρα μή καλέσητε υμών επί της γης, είς γαρ έστιν ο πατήρ υμών, ο εν τοις ουρανοίς, μηδέ κληθήτε καθηγηταί, είς γαρ υμών έστιν ο καθηγητής, ο Χριστός. Να έχουμε μόνο μια αρχή, μέσα από την αγάπη και τα στοιχεία της ευγενής άμιλλας να συμπληρώνει ο ένας στον άλλον τα πνευματικά ελλείποντα, φυσικά μέσα από την ελεύθερη βούλησή μας.

Ø

Να έχω ακατάπαυστη δραστηριότητα πνευματική όπως μελέτη, προσευχή. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσω τον νοητό παράδεισο και θα πετύχω την επανένταξή μου στην άφθαρτη ζωή. Η ομολογία θα γίνεται όταν ερωτούμαι. Αν προτρέχω του Θεού θα αποκτήσω εωσφορικό εγωισμό. Εξάλλου, όσους φέρω εγώ στον Χριστό θα με κουράσουν, όσους όμως φέρει ο Χριστός γύρω μου θα με ξεκουράσουν.

Ø

Να εννοήσω άπαξ διαπαντός ότι η εκκλησία της Φιλαδέλφειας θα δημιουργηθεί τα έσχατα χρόνια τα οποία σήμερα διανύουμε. Η εκκλησία της Φιλαδέλφειας θα αποτελείται από αναγεννημένους χριστιανούς πολλών δογμάτων και λαών, οι οποίοι θα συλλάβουν ότι ο εχθρός του ανθρώπου δεν είναι ο συνδογματικός αδελφός αλλά είναι η αμαρτία, η φθορά, ο θάνατος. Όταν καταλάβουμε ότι η πάλη ημών δεν είναι προς σάρκα και αίμα αλλά προς τις αρχές του κοσμοκράτορα του σκότους του αιώνος τούτου τότε θα νικήσουμε τον έτερο κακό εαυτό μας και θα καταφέρουμε να γίνουμε φιλάδελφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου