Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΟΙ


Συμμετοχή: Μακάρι όσοι εργάζονται πνευματικά, να βρουν εκείνους τους ανθρώπους που θα συμμετέχουν στους αγώνες όσων εργάστηκαν για την αναγέννηση τους. Να συμμετέχουμε στο έργο όσων εργάζονται για την σωτηρία μας, αφού τους εμπιστευόμεθα ότι εργάζονται έργο αγαθό, προς σωτηρία ημών και των γύρων μας, ώστε να γίνεται ο αγώνας της αναγέννησης πιο εύκολος για τους πνευματικούς αυτούς πατέρες. Μόνο έτσι δεν θα υπάρχουν δυσχέρειες. Μέσα από την ανυπόκριτη αγάπη θα επιτελέσουμε όλοι μαζί ένα έργο το οποίο οι αιώνες θα μαρτυρούν και η ευλογία και η χαρά θα είναι άπειρη. Είναι απαραίτητη η συνεργασία. Μακάρι όλοι να συμβάλλουμε στην εξάπλωση της Φωνής Θεού υλικά και πνευματικά. Να ενθυμούμεθα ότι το περίσσευμα του ενός να προσαρμόζεται στο υστέρημα του άλλου. Η πτωχή χήρα έβαλε όλη την περιουσία της στον ναό διότι θεωρούσε την παρουσία του ναού, τις ανάγκες αυτού, μεγαλύτερης αξίας, περισσότερης αξίας και από την ίδια της την ζωή.

Συμμετοχή: Μόνο αυτοί που μετέχουν του καλέσματος του Θεού εννοούν τι σημαίνει να είναι κάποιος δούλος της αμαρτίας και τι σημαίνει να είναι μέτοχος της ελευθερίας του Χριστού, του Αγίου Πνεύματος διακατεχόμενοι πλέον σήμερα από μέρος των χαρισμάτων, των καρπών και των σημείων του Αγίου Πνεύματος, τα οποία παρέχουν ελευθερία στην ψυχή και στο σώμα.

Συμμετοχή: Σήμερα η Φωνή Θεού έχει τα μέσα ώστε να δημιουργήσει ξανά τον λαό του Θεού, την οικογένεια του Θεού. Μπορούμε με την δύναμη του Πατέρα μας Θεού, αφού ο ίδιος ενέπνευσε μέσα μας την ζώσα φωνή του ζώντος Θεού, να επιδιώξουμε τους υπερβατικούς στόχους που θα τον κάνουν να εκδηλωθεί σε εμάς. Και ο λόγος διότι είναι επαγγελία των εσχάτων χρόνων, η οποία σήμερα λαμβάνει χώρα στους συμμετέχοντες των αγώνων της Φωνής Θεού που πιστεύουν ότι θα πρέπει να επανεντάξουν τους εαυτούς τους στην εφαρμογή του Ευαγγελίου του Χριστού, καταργώντας την αμαρτία, την φθορά και τον θάνατο, γινόμενοι μέτοχοι του αγιασμού που φέρνει την αιώνια, άφθαρτη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου